Tylö Crown bastuaggregat 6 kW med belysning
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tylö Crown 8 kW:n kiuas valaistuksella. Väriltään musta

Tylö Crown saunan kiuas
Saunan koko 6-12 m3

€2 824,50 Sisältää alv:n

€2 259,60 Veroton

Kuvaus

Luo oma saunaparatiisisi Tylösin kiuaskruunulla

Vie saunakokemuksesi aivan uudelle tasolle Tylös Crown -kiukaalla. Täydellinen yhdistelmä hienostunutta tekniikkaa ja ajatonta muotoilua, tämä kiuas tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja ylellisen mukavuuden. Mutta on jotain, mikä tekee siitä vielä erikoisemman - sen sisäänrakennettu valaistus.

Sisäänrakennettu valaistus: Kun astut saunaan, Crownin huomaamaton sisäänrakennettu valaistus luo lumoavan tunnelman. Se levittää lämmintä ja viihtyisää valoa koko saunaan ja luo harmonisen hehkun, joka ympäröi sinua ja sopii täydelliseen rentoutumiseen.

Helppo sijoitus: Crown on muotoilultaan hämmästyttävän ohut, vain vajaan 40 cm leveä, joten se on helppo sijoittaa saunaan, sijoititpa sen sitten nurkkaan, seinää vasten tai lasijulkisivun eteen. Vakiovarusteena olevan Thermosafe™-kosketussuojan ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi ja suojautua vahingossa tapahtuvilta palovammoilta.

Nopea lämmitys: Intelli-Air-tekniikalla varustettu sauna lämpiää hetkessä, mikä säästää aikaasi ja tekee saunasta käytettävissäsi juuri silloin, kun haluat - kätevästi ja nopeasti.

Tasainen lämmönjako: Edistyksellisen lämmityselementtiteknologian ansiosta lämpö jakautuu tasaisesti koko saunassa, mikä luo vertaansa vailla olevan tunnelman täydelliseen rentoutumiseen.

Smart Control: Intuitiivisen ohjauspaneelin avulla lämpötilan ja muiden asetusten säätäminen on helppoa, joten voit helposti luoda itsellesi täydellisen saunaympäristön.

Tyylikäs muotoilu: Sileiden pintojen ja modernin estetiikan ansiosta Crown sulautuu täydellisesti saunaan ja tuo saunaan ripauksen eleganssia.

Laadukkaat materiaalit: Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu Crown on tehty kestäväksi ja luotettavaksi pitkäksi aikaa, joten se on investointi hyvinvointiisi.

Tuotteen tekniset tiedot:

  • Teho: 8 kW
  • Ohjauspaneeli: Elite Cloud
  • Värivalikoima: Musta
  • Paino: 31,5 kg
  • Saunan tilavuus: 6-12 m³
  • Kivimäärä: 20 kg (kivien halkaisija 5-10 cm)
  • Mitat (KxSxKxS): 806 x 365 x 365 mm

  • Saunan minimikattokorkeus: 1900 mmKäytetään yhdessä mukana toimitettavan Elit-ohjauspaneelin kanssa.

Sisäänrakennetulla valaistuksella varustettu Tylös Crown -kiuas ei ole pelkkä sauna, vaan paikka, jossa voit rentoutua, rentoutua ja kylpeä ihanassa valossa ja lämmössä. Koe ero jo tänään.

Lisätiedot
Tylö
TY-61002002
7332975106207